ZzzZzzZZz

₪ Sofia skrev...
Kom för en stund sen hem från första dagen av utbildningen.
Är verkligen supertrött, dock tror jag nog att det är pga att jag glömde lunchen hemma, orkade inte gå hem och hämta den och visste inte heller om jag hade tillräckligt med pengar för att köpa lunch. Så det blev en kopp kaffe, en banan och 2 äpplen istället.
Men nu har jag ätit några kakor och känner mig genast mer vaken! Håller på med middagen nu, spaghetti och pastasås, MUMS!

Utan att låta skrytig så har det verkligen gått jättebra för mig idag! Har hört vissa säga att utbildningen är jättesvår och jättejobbig, men jag tycker absolut motsatsen. Har haft jättekul och det är faktiskt betydligt lättare än vad jag trodde.
Får se hur det går resten av veckan, men om de kommande dagarna är likadana som idag så längtar jag faktiskt :)

Bort med allt folk!

₪ Sofia skrev...
Nu är både marknaden och Piteå Summer Games slut och tack och lov är alla människor borta nu. Jag har absolut ingenting emot folk, men man tycker att folk ska kunna köra i en stad som de inte känner till.
Trafikregler? Skyltar? Tydligen helt irrelevant när man är "turist". Jag blir helt galen! Om det är något som jag verkligen är noga med så är det hur jag kör. Och sen har jag lite dåligt trafikhumör, så tack och lov har Andreas kört när vi har tagit bilen någonstans, och sen har vi gått ganska mycket också :)

Jag gjorde två jättebra fynd på marknaden, voilá!


Söt, söt t-shirt och kryddor!

Sen var vi och hyrde film igår.

Wild Hogs, blä. Guldkompassen, betydligt bättre än vad vi trodde! Men vilket slut! Åh! :(

Sen följde det med tre filmer hem också, 3 för hundra spänn, not bad!

Tiggaren nummer ett!

₪ Sofia skrev...

 

MMS

 

Tiggaren nummer ett!


Han är så fin...

₪ Sofia skrev...
Zeus var ovanligt lugn imorse, så vi tog några bilder tillsammans. Dessa två visar hur söt och ful han kan vara samtidigt ;)

Min lilla älskling!

Sommar, is that you?

₪ Sofia skrev...

Lördag, onsdag... då kommer vi ha sommar!
Perfekt att det är bra väder idag, jag känner mig på bra humör och det gör ju bara saken bättre! Ska på kyrkmarknaden idag med Andreas och mamma.. var dit en sväng igår och köpte en tröja till Andreas och en bit torkat renkött.
Var förbi Lisbeths Ull en sväng också, hittade en SÅ JÄVLA SNYGG TAVLA, men den gick på typ 950 spänn så den skippar vi i år :)

Nu blev det mycket tävlingar..

₪ Sofia skrev...
Sorry about that! Jag är inte riktigt en tävlingsmänniska men på bara två dagar nu så har jag hittat tre tävlingar som jag verkligen vill vinna. Jag tävlar aldrig "bara för att", så snål är jag inte - I go for the good stuff! :)


Nu är jag med och tävlar om denna underbara almanacka från Ordning & Reda hos Lolita!
Jag hade tänkt välja den svarta, den är ju så elegant och stilfull.. sen tänke jag.. what the hell! Jag är varken elegant eller stilfull, jag är färgglad och tokig, den röda passar mig bättre!
Sen har jag ju en kärlek till röda detaljer. Har en röd armbandsklocka, en röd köksassistent, en röd plattång och hade en röd mobiltelefon (dock blev den stulen, jäkla skit!) och sen passar jag bra i rött också ;)
Denna tävling är bra för mig eftersom jag har minne som en gammal farmor (en gammal farmor med dåligt minne, of course), och detta vet alla som känner mig.
Har missat bland annat kursmöten, tandläkarbesök, läkarbesök och andra viktiga möten endast pga att jag har så dåligt minne och för att jag inte har haft någon almanacka.
Det är skrämmande så dåligt utbudet på almanackor är i Piteå! :O

Big news in Piteå!

₪ Sofia skrev...

Tja.. jag vet inte vad jag ska säga eller tro om detta. Jag vet inte vilken sida jag står på. Jag är ju absolut inte emot porr, more porr to the people! Men man ska ju ändå trivas på sin arbetsplats..
Thoughts, anyone?

Håll tummarna..

₪ Sofia skrev...
För att
1. det ska bli lite soligare, så att jag
2. kan vinna denna underbara kreation från Modeakuten hos Linda :)


Sen tävlar jag även om en goodiebag hos Fallaway. I'm on a tävlings-roll!

Kyss mig Sofia

₪ Sofia skrev...


Nu sitter jag åter igen här med en kopp te.
Kiss Me Kate heter teet som jag köpte som prov från Coozy, dock heter det nu Kiss Me Sofia istället. Andreas var den första som testade teet när jag fick hem det, och han ville inte kyssa Kate, han ville kyssa mig. Så då fixade jag det åt honom ;)

Sommarkänslor?

₪ Sofia skrev...


Kan hundar har sommarkänslor?
Zeus har blivit så himla go nu för tiden. Vanligtvis kommer han rusandes mot en och försöker hoppa upp på soffan, viftar med svansen så man får pisk-märken på benen och dreglar allt vad han har.
Men på senaste tiden har han lugnt och stilla kommit och satt sig bredvid soffan och lagt upp huvet på oss! As pictured above.
Helskumt. Men HELMYSIGT!

Dåligt med uppdateringar idag.

₪ Sofia skrev...
Jag var ju som sagt på intro/info-dag idag på jobbet, och var där till klockan fem.
Kom hem, mös, åt, och vilade en stund.. sen åkte jag iväg till Maria och tittade på lite TV med henne och Patricia.

Vilket intressant liv man har :)

Quick update!

₪ Sofia skrev...
Nu är jag hemma en stund på lunchen för att gå ut en sväng med hunden och få i mig en Varma Koppen.
Har hittils haft jättetrevligt på jobbet. Skönt att få en info/intro-dag nu i början, innan utbildningen.
Anne (rekryteringschefen) är suupertrevlig, och även tjejen som kommer anställas samtidigt som jag.

Och du har rätt, Jane.. det är mycket lyssnande och mycket kaffe. Hittils har jag fått i mig en kopp kaffechoklad, en kopp wiener melange och en kopp vanligt kaffe. Jag ska nog hålla mig borta resten av dagen så folk inte börjar tro att jag går på droger :)

I'm good!

₪ Sofia skrev...
Ja, kolla så bra jag har blivit på att kliva upp tidigt!
Klockan är bara lite över sju och jag har redan hunnit kliva upp, pussats lite med Andreas och gett hunden mat. Jag har också hunnit upptäcka att jag har jädrans ont i ett skavsår. Eller rättare sagt en blåsa. Det gör ont när jag går och blåsan sitter inte ens under foten. Dock har jag inte "Karin"-ont så jag ska absolut inte klaga!

Nu ska jag och Zeus traska iväg till min mamma. Jag ska få låna hennes cykel idag så jag kan trampa hem på lunchen och gå en liten runda med Zeus, samt äta ;)
Får se hur mycket bloggande det blir under dagen nu när jag kommer vara borta ända till 17.00.
Only time will tell!

Vad tycker ni andra bloggare?

₪ Sofia skrev...
Jag får ett stort antal kommentarer som ser ut ungefär så här;
"Ha en bra dag! ;)" eller "Hoppas du får en trevlig helg!".
Skriver någon detta efter deras "vanliga" kommentar så har jag absolut ingenting emot det, men när det dock dimper ner enstaka kommentarer då folk önskar mig en bra dag så är jag övertygad att detta endast handlar om att ragga besökare.

Vad tycker ni andra? Brukar ni också få liknande kommentarer?

Här sitter jag hos frissan...

₪ Sofia skrev...

MMS

Här sitter jag hos frissan... Dock är det inte jag som ska bli ompysslad, jag är bara moraliskt stöd till Patricia. Jag ska inte klippa/färga förrän den 22a juli. Usch så länge dit, man blir ju så sugen när man sitter här och väntar..


Psst...

₪ Sofia skrev...
Jag hade nästan glömt av själv. TÄVLINGEN.
Inga problem för mig att det just nu är en tävlande, men det kanske blir roligare om man har lite competition :)
Här är länken.

Det blev en slapp måndag!

₪ Sofia skrev...
Om man räknar bort att jag varit på intervju, farit och handlat, bakat, gått på stan med mamma och varit ut några svängar med hunden, plus en sväng med bilen.
Nu tassar jag runt i mina gamla pyjamasbyxor med pandor på, och min nya hoodie med katter på. Tröjan har jag varit och dreglat över ett tag nu, men nu var priset nedsatt från 399:- till 249:- så då bestämde mamma sig att jag var tvungen att ha den.
Min goa mamma! Vill alltid köpa grejer till mig. Hon köpte två topar till sig själv, plus två linnen att ha under och hon kommer bli SÅ söt!

Nu, tillbaka till att se ut som en pyjamasligist, samtidigt som jag tänkt städa. Och baka lite mer :)

JIPPI!

₪ Sofia skrev...
Det hjälpte visst att vara intervju-fin, för nu har jag mig ett jobb!
SATAN, SÅ GLAD JAG ÄR!!!!!!!

Nu ska jag skutta runt och vara glad en stund till, medan jag bakar till sjuklingen som nyss fyllde år.
Sen ska jag vänta på Andreas så han också kan skutta runt med mig :D

Intervju-fin?

₪ Sofia skrev...

 

MMS

 

Intervju-fin?


Vilken härlig morgon!

₪ Sofia skrev...

Här sitter jag med morgonrocken på, en kopp te i handen och en gnällande hund på golvet!
Jag var minsann upp klockan sju i morse!
Hade tänkt kliva upp vid åtta, men det pirrar så mycket i magen pga. att jag har min intervju idag att jag inte kunde somna om. Men jag är faktiskt väldigt stolt över att jag lyckades somna så pass fort!
Och somnade med bra tankar i skallen gjorde jag, så jag vaknade med ett bra humör också! Whohoo!

Idag är det lite mulet men ändå lite sol. Jag tror inte att det kommer regna, vilket är underbart eftersom jag inte har bilen och ska knalla in till stan och tillbaka.
Nu ska jag ta och dricka klart mitt te och gå med morgonpromenad med älskade jycken! Och denna gången blir det promenad och inte morgon-kissrunda!

REGN!

₪ Sofia skrev...
Det är hur härligt väder som helst just nu!
Eller ja.. det kanske har gått över nu när jag skriver detta, men det har varit härligt väder!

Det har regnat som tusan och varit lika molningt. UNDEBART, tycker jag!
När det är så där jättemulet att det blir mörkt inomhus, så mörkt att man bara vill tända en massa ljus och slå igång en bra film.
Och det är just vad vi har gjort!
Vi tände alla ljus vi hade i vardagsrummet (plus en rökelse) och satt oss framför TVn - Andreas med en kopp varm choklad och jag med en kopp te!
Tyvärr har vi redan sett alla 89574 filmer vi har hemma (flera gånger, till och med), så jag har tänkt övertala Andreas att nu se det första avsnittet av The Sopranos.
Jag har redan sett alla avsnitt av alla säsonger, men nu ska jag dra in min älskade sambo i maffiavärlden också.
Nu har jag tjatat ett bra tag, och det är väl meningen att tjejer alltid ska få som de vill? ;)

Oproduktiv much?

₪ Sofia skrev...
Haha, jag som var så hurtig i morse (tekniskt sett igår) och hade tänkt göra detta till en produktiv dag. Jag var ju upp relativt tidigt, hann åka iväg med filmerna vi hyrde igår och köpte muffins och glass till Andreas.

Hade ju tänkt dra iväg och hälsa på hans syster Maria lite senare, men ack.. jag somnade på soffan och sen sov vi till 21.00. Vaknade en stund... somnade en stund.. vaknade 23.00. När jag vaknade hade jag två SMS som väntade, ett från Jane och ett från Maria. Maria undrade om jag ville komma och dricka vin med henne och Patricia ikväll.
Såg Superbad och slappade som tusan. Nu är Andreas ute och går med hunden, ner till Statoil där han ska köpa Cola till sig själv och godis till mig ;)

Att man kan vara så slapp.. tack tusan att det är lördag och inte söndag!

Midsommar!

₪ Sofia skrev...
Hur hade alla det på midsommar? Good? Bad?

Vi hade faktiskt en helmysig dag! Jag klev upp tidigt, åkte och handlade och när jag kom hem så gjorde jag en kopp varm mjölk med honung och eukalyptus åt Andreas eftersom han fortfarande var/är sjuk.
Vi hade tänkt dra oss ner till stan sen för att lämna in hans telefon på reparation, men självklart var det stängt när vi väl tog oss dit. Då åkte vi vidare till Andreas syster Patricia, som ni ser på bild i inlägget nedanför detta :)
Där fick vi en massa godsaker, både mat och efterrätt och nästan hela släkten var där och det var så himla trevligt! Vi stannade där hur länge som helst och när vi kom hem så försökte vi ragga någon som kunde fixa en flaska whiskey till Andreas och hans hals. Och räddningen kom, i form av Jane och André :)
Så vi begav oss dit på kvällskvisten, drack vin och pratade och drack senare upp whiskeyflaskan också :D

Vi tog en hel del bilder (och filmade André när han sjöng...) och jag säger bara, WOW.. jag har nog aldrig sett en sån stor hög misslyckade bilder :P
De var suddiga, de var sneda, de var tagna utan blixt när blixten verkligen behövdes, och på ett par bilder ser vi redlöst berusade ut även fast detta inte var fallet.
Applåder till Hälge som blev snygg på varje kort!

Ja må hon leva!

₪ Sofia skrev...

Grattis på födelsedagen Patricia! Du är underbar!

Gullhund!

₪ Sofia skrev...

Han är så jävla söt!! Nu för tiden ligger han nästan jämt med tassarna i kors ;)

Gamla tanten!

₪ Sofia skrev...

 

MMS

 

Haha, gamla tanten som redan ligger i sängen och läser! Snart läst klart, vad ska man ge sig in i härnäst? Några boktips?


Våra fyllebilder är bäst :)

₪ Sofia skrev...

 

MMS

 

Våra fyllebilder är bäst :) (denna är dock gammal som tusan)


Jag är nervös!

₪ Sofia skrev...
Du är bäst!

På måndag ska jag in på arbetsintervju/informationsmöte, som jag har förstått det.
Nu har jag något ordentligt att oroa mig för i helgen :P

Vi har då fortfarande ingen aning om vad som händer imorgon. Första midsommar någonsin som vi inte har haft några specifika planer. Känns himla konstigt.
Får väl se vad som händer eftersom Andreas är sjuk. Jag vill fara och bada!

Dagen blev inte som jag hade tänkt.

₪ Sofia skrev...
Och det var ju inte så himla kul, men jag pysslar i alla fall om Andreas :)
Vi har druckit te och suttit och sagt pojkvän och flickvän till varandra. Väldigt romantiskt! ;D
Sen hade jag tänkt att vi skulle se Martha Stewart men det tyckte inte Andreas.. så nu städar jag och känner mig hurtig och stackars karln min sitter i soffan och försöker bli frisk :(

Jag är lite stolt över mig själv..

₪ Sofia skrev...
Jag tog mig upp klockan ÅTTA, alldeles själv!
Vanligtvis ligger jag och drar mig hur länge som helst och lyckas aldrig ta mig upp ur sängen i tid. Men today, I did!
Min stackars älskling är sjuk så idag kommer det bli ompyssling på hög nivå!

Vad är meningen med livet?

₪ Sofia skrev...
Jag kom nyss hem från meditationskvällen som vi hade ikväll istället för igår.
Det blev inte så mycket mediterande, mest diskuterande.
Den heta frågan ikväll var, som rubriken säger, vad är meningen med livet?
En helt omöjlig fråga att svara på, om du frågar mig.

Tips till er som har sommaront.

₪ Sofia skrev...
Eller bara vanligt ont?
Det här är det enda jag använder om jag någonsin tar nåt smärtstillande (vilket ej är ofta). Jag HATAR att ta piller och det är därför jag älskar detta pulver så himla mycket!
Blanda en dos med en kopp med varmt vatten och drick! Faktiskt jättegott, även fast det är svårt att tro.

Svar på gårdagens fråga!

₪ Sofia skrev...

Hunden är av ras... dun dun duuuunnn... RAKAD SHIH-TZU!
Du hade nästan rätt, Johanna!

Nu är det sol och härligt väder och jag ska iväg och sola&bada med barnen.
Toodles!

Just kommit hem.

₪ Sofia skrev...
Jeebus, så stressig min eftermiddag var.
Jag var och hälsade på grannen då Andreas ringde och vi skulle iväg till hans syster i Öjebyn. När vi hade varit där så åkte vi iväg till Rosvik med en annan syster för att kolla på ett litet hus/stuga som hon funderar på att hyra.
SÅ himla mysigt ställe! Åh, jag blev riktigt avis! Och supersugen på hus! Vi har ju inte råd att köpa, men tänk så skönt det skulle vara att hyra ett istället för en lägenhet i ett hyreshus som man hatar att bo i? :)

När vi kom hem därifrån så var klockan 19.00 och vi åkte till Frasses för att köpa mat åt Andreas. Medan vi står i drive thrun (säger man så?) och väntar på maten så ringer Theres och säger "Hej! Är du på väg till kursen?".
PANIK! Jag var helt övertygad om att vår sista lydnadskurs skulle vara på torsdag och inte idag. Så det var bara att skjutsa hem Andreas och åka iväg direkt.
Jag hann inte ens byta om, så när jag kom till Bruks hade jag bara linne och shorts på mig. I skogen. Bland alla mygg :(
Tack och lov är jag seg som tusan och hade fortfarande inte tagit in vinterkläderna som jag har i bilen utifall det skulle behövas. Så jag tävlade lydnad i täckbyxor och linne :)
Det var självklart ingen "riktig" tävling, bara så vi fick pröva på hur det skulle vara att tävla. Det gick BETYDLIGT bättre än vad jag trodde. Zeus och jag har inte varit kompisar idag men det känns som om han skärper sig mer när vi är på plan än när vi är hemma.

Ikväll eller imorgon skriver jag svaret på vad det är för hundras i det förra inlägget. Hahahahah, han är så himla ful! Men go ;)

Dagens fråga!

₪ Sofia skrev...

MMS

Dagens fråga!
Vad är det här för ras? Gissa! Vad tror du?
Han är tydligen renrasig så då blir ju gissningsalternativen betydligt färre ;)

Svaret ger jag antingen ikväll eller imorgon. Förmodligen imorgon för jag tror inte att jag ids ikväll ;)


FÖRSTA TÄVLINGEN! WHOHOO!

₪ Sofia skrev...

Det tog ett bra tag, men nu är den i alla fall här: UN GATOs första tävling!

Som i många andra tävlingar så är "reglerna" enkla.
Länka till bloggen eller till detta inlägg på valfritt sätt och kommentera sen på det här inlägget att du vill vara med i tävlingen. Skriv med din email adress i kommentaren så jag vet var jag ska skicka vinnarmailet.
Tävlingen pågår till den sista juni (näst, nästa måndag).
Lycka till!

Rea på Stella Kei

₪ Sofia skrev...




Saker du inte visste om mig, #1

₪ Sofia skrev...
Jag har ett hett humör som jag fått av min pappa.
Jag kan bli irriterad men blir väldigt sällan riktigt arg, men när jag blir det så blir jag arg och kastar gärna saker omkring mig. Jag har tyvärr bland annat slängt sönder ett par mobiltelefoner :/

Saknar jag?

₪ Sofia skrev...
Hur kommer det sig att man alltid vill ha det man inte har?

Denna bild visar mitt gamla hår. Tidigare idag började jag tänka på hur mycket jag saknade det. Mitt 'nya' hår kan du se om du kikar till höger, där jag har en lite nyare bild på mig själv.
Men hur kommer det sig att jag ens funderar  på om jag saknar mitt långa hår? För jag gör egentligen inte det. Det var platt, spretigt, hade kluvna toppar och sist men inte minst så gjorde jag inget med det!
Jag tycker att det är betydligt skönare att ha kort hår. Det är lätt att sätta upp med hårklämmor och eftersom det inte är så långt så betyder det att det stannar där man satte fast det! Det går fort att tvätta, det går fort att torka och det går fort att styla. När det blåser så är inte håret all over the place.
Men ändå så får jag såna där tankar, jag önskar att jag hade långt hår igen....
Jag lovar att om jag hade långt hår så skulle jag vara förbannad över hur jobbigt det var och skulle vilja klippa av allt igen.
Hur ska man bota denna "jag saknar det gamla" eller "jag är inte nöjd med det jag har"-sjukdom?

Jag har inget liv.

₪ Sofia skrev...
Konstigt egentligen att jag får besökare till denna blogg (förutom du Rebecca, jag vet att du gillar att läsa om vad vi än gör) eftersom jag inte har något liv och aldrig gör nåt.
Märker att det mesta jag skriver om är bara saker som jag gått och funderat över för länge att jag måste få ut dessa tankar på något sätt. Har ni märkt att inläggen aldrig handlar om saker som jag gjort? Nu räknar vi bort förra veckan för då var jag superstressad med småsaker som jag skulle göra.

Det är faktiskt en ganska stor procent av mina besökare som kommer hit "alldeles själva", och inte har hittat hit genom att klicka på en länk någonstans.
Jag ska försöka skaffa mig ett liv så ni har lite roligare saker att läsa om.

Bra film vs. dålig film

₪ Sofia skrev...

ENCHANTED
SÅ JÄVLA BRA FILM! Jag är en total sucker för riktigt löjligt overkliga kärleksfilmer, plus att jag älskar musikaler så den här var en riktigt hit!
Oj oj, ni skulle ha sett mig. Jag grät hur mycket som helst, jag har nog aldrig bölat så mycket till någon film, någonsin.
Det blev nog min nya favoritfilm :)


SKINWALKERS
Blä, så dålig film! Själva filmen var väl inte så pjåkig, det är inte så att den är äcklig eller ens skrämmande... absolut inte lika skrämmande som man skulle kunna tro pga. omslaget. Slutet var dock ett av det värsta jag någonsin sett! Man väntade sig något storslaget, men icke... man fick nöja sig med 'blah'.
Tur det, annars skulle jag inte ha kunna somna ;)


Slö-röv!

₪ Sofia skrev...
Dagen har försvunnit under mina fötter. Jag har gjort NADA, ändå har dagen gått så himla fort.
Jag vaknade just från en tupplur, hur skönt som helst att ta sig en liten vilostund :)

När Andreas kommer hem från gymet så ska han få köpa grädde så vi kan trycka i oss kladdkaka, jordgubbar och grädde. Jag älskar att vara slö!

Aj!

₪ Sofia skrev...

Har ni någon aning om hur svårt detta är, egentligen? Jag har jävligt ont i höfterna just nu (ledvärk, inte muskelvärk). Men jag ska fan lära mig... jag har ju inget bättre för mig på dagarna :P

Bläääää!

₪ Sofia skrev...
Idag har jag tänkt gå på bloggstrejk. Nästan. Ganska mycket strejk i alla fall.
Jag vann inte kameran och därför är jag på himla dåligt humör nu. Eller inte riktigt på dåligt humör, men jag är nere och det är väldigt synd om mig!
Tur att Andreas snart kommer hem på lunch.. då ska han få krama mig! :(

Tills dess ska jag dränka mina sorger i ett otroligt dåligt "reality" program som jag fortfarande inte har förstått varför jag ser.

Strange?

₪ Sofia skrev...
Klockan är nu ungefär 20 över 9 och jag vaknade för ett tag sen, alldeles självmant!
Detta är väldigt konstigt med tanke på att jag för det första aldrig vaknar vid denna tid på egen hand, och för det andra för att vi somnade så himla sent igår.
Jag borde egentligen göra det mesta av denna dag när jag ändå är uppe men... nä :)

Mulet och lite regnigt idag. Jag hade ju hoppats på sol! Andreas syster har fått semester och det betyder solsällskap!
Så kom igen, solen! Don't be shy! Vi vill bara utnyttja dig ;)

Dras S till S?

₪ Sofia skrev...
Jag har märkt att det är väldigt mycket folk som har namn som börjar på S som är här och hälsar på.
Bland annat;
Sonja
Sanna
Sara
Sandraa
Sarah
Sophie
Och sist men inte minst... Snuppan :P

Och det är bara de som kommenterat idag. Jag undrar hur många mer S det finns där ute som hälsar på utan att skriva en rad?

I DID IT!

₪ Sofia skrev...
JAG LA ETT BUD PÅ BUDSON!
Håll tummarna för mig nu, jag känner på mig att jag kommer vinna denna - jag SKA vinna den!

Ska jag buda?

₪ Sofia skrev...

Just nu känner jag mig väldigt (!) sugen på att bli medlem på Budson.se och buda på denna kameran - Canon EOS 400D (plus EF-S 18-55 II).
Grejen med Budson är att man, som i vilken auktion som helst, lägger ett bud. Man får inte se hur de andra deltagarna har budat, och man ska lägga det lägsta budet, men det ska också vara unikt (dvs. att ingen annan lagt samma bud som du)!
Jag har inte ens framgångsrik i att försöka buda hem nåt på Tradera, så jag vet inte.... men tänk så billigt man kan komma undan! Det billigaste man annars hittar en 400D + lens kit för är 4999 kr.
Håller ni alla tummarna för mig om jag gör det? Tänk om man skulle buda hem sin drömkamera... jädrans också :)

Annat jag också gärna skulle vilja få hem..

iPod touch, 16GB


Asus Eee PC 701

Gårdagens mys i bilder!

₪ Sofia skrev...
1. Andreas på restaurangen, helcool!
2. Jag på restaurangen. Bilden visar mig i ett nötskal. Tänk på att jag är ganska brun på denna bild. Jag är blekare i vanliga fall. Tragiskt, right? :/
3. Mitt superlyx på kvällen, fotmassage. Har jag inte världens bästa kille? ;)
4. En liten video på Zeus. Ettårstrots? Enjoy min norrländska dialekt.






Vad ska man hitta på idag?

₪ Sofia skrev...
Jag och mamma har varit iväg på auktion nu på morgonen men hittade inget. Vi hade tänkt fara till Gallerian och fika, men dom öppnade inte förrän 12, och vi var där klockan 11 :/
Då köpte vi istället lite fika och nytt kaffe så då har jag, Andreas och mamma fikat gofika och druckit gokaffe!

Vi får väl se vad vi hittar på idag. Jag ska i alla fall lägga upp lite bilder från igår, sen vet jag då inte.

Underbart väder!

₪ Sofia skrev...

MMS

Underbart väder! Ute med mina två favoritpojkar! :)


Vardagslyx!

₪ Sofia skrev...
Jag håller på att göra mig i ordning och Andreas är ute med Zeus.
Ikväll ska vi lyxa till det och äta ute på restaurang! Jag hoppas att jag hinner bli lite hungrigare än vad jag är nu, annars är det ju bortslösade pengar.

När vi kommer hem ska vi ut med hunden i skogen och sen ska vi kanske ut på Valdino och dricka ett glas vin eller två. Eller i alla fall jag. Andreas föredrar nog öl.

REA!

₪ Sofia skrev...

Jag sa senast igår att jag inte skulle shoppa nåt mer... men jag hittade denna på rea för FYRTIO KRONOR! Den kostade tidigare 360 kronor. Det är ganska många % rabatt :)
Jag ser lite knäpp ut på bilden, det var Andreas som fotade och jag hade väl nåt viktigt att säga... dock var denna den enda bild som såg någorlunda "normal" ut. Jag är verkligen inte fotogenisk.

Nu får fossingarna vila lite :)

₪ Sofia skrev...

MMS

Nu får fossingarna vila lite :)


Vilken bra start på morgonen!

₪ Sofia skrev...
För det första så är det jättebra väder! Sol, varmt och inte ett moln på himlen. Detta ska firas med att vi ska gå en sväng på stan och kanske ta en fika.
Sen skulle jag gå på kissrunda med Zeus. Ve och fasa, precis utanför hissen André och Hälge. Vi har inte haft världens bästa track record för Zeus brukar vara världens mest högljudda makapär nät vi träffar Jane och Hälge, men nu måste jag säga att jag blev riktigt stolt! Han lät knappt nåt och han slutade till och med när jag sa åt honom! Whihooo!
Men för att vara på Zeus sida, han måste ju få försvara sig när stora stygga Hälge morrar och skäller åt honom ;)
 

Två bilder från idag.

₪ Sofia skrev...
1. Världens sötaste hund!
2. Modell som Andreas fick, kopia på båten som han seglade på tidigare i veckan.




Strange?

₪ Sofia skrev...
Hur kommer det sig att om jag kollar på min statistik på Publishme så står det så här under dagens unika besökare:


Men om jag däremot kollar på Susnet (min besöksräknare längst ner i högerkolumnen) så står det så här:


Någon annan som har samma "problem"? Vem ska man lita på, Publishme eller Susnet?


Håll tummarna!

₪ Sofia skrev...
Jag tog just ut mitt bakverk ur ugnen.
Håll tummarna för att den är smaskig för den ser inte allt för lyckad ut. Om det blir fel så skyller jag på receptet :)

Jag är på shoppinghumör!

₪ Sofia skrev...
Det var rea ÖVERALLT på stan idag. Vad gör man då när man har sagt att man inte ska shoppa mer?
Man sätter sig och letar grejer på nätet som man vill ha :)

Allt detta från NetGlitz.com. Kanske jag borde? Det är ju trots allt gratis frakt :P

Äntligen hemma igen ;)

₪ Sofia skrev...
Inte så ofta jag säger så eftersom det alltid är så mycket att göra här hemma.
Men jag är lycklig just nu, för nu traskar jag runt i mina sköna gamla ballerinaskor istället för mina nya leopardskor. Jag märkte att de såg väldigt rosa ut på förra bilden, skyll det på min mobil. De är egentligen den originella lepardfärgen :)

Jag har just dammsugit och är så himla glad över det! Vi har inte haft några dammsugarpåsar på hur länge som helst så det har inte varit så himla rent här.
Nu ska jag fortsätta med skurningen.

Senare > äta, träna och baka.
Ses!

Idag är det premiär för nya skorna

₪ Sofia skrev...

MMS

Idag är det premiär för nya skorna!


Jaaaaaa!

₪ Sofia skrev...
AFTONBLADET ÄR VÄRLDENS BÄSTA TIDNING, EVER!
Förbaskat så glad jag blev nu! Foo Fighters är min alltime favourites! Det var meningen att bror och jag skulle iväg och se dem live i sommar, men jag hade inte råd och han bestämde sig för att komma hem till Sverige på ett senare datum.
Men nu är jag riktigt glad!

21:15 Queens of the Stone Age

22:20 The Hives

23:30 Foo Fighters


Jag känner att detta kommer bli en riktigt bra helg!

 


Ni kommer tacka mig!

₪ Sofia skrev...
Här är ett bra tips för alla er bloggare som känner er fattiga :)
Jag signade upp igår och ska testa. Om det ändå är gratis att regga sig så finns det ju inget att förlora!



ÄNTLIGEN!

₪ Sofia skrev...
Efter att ha sagt det i flera dagar nu så har jag äntigen fotat allt för mina Tradera auktioner!           nästan ;)
Jag har bara byxorna och skorna kvar!

Nu ska jag ta och fixa mitt hår, jag ser just nu ut så här.

Inte riktigt den looken jag är ute efter...

God morgon, vänner!

₪ Sofia skrev...
För jag hoppas verkligen att det är vänner som besöker min blogg, inte fiender!
En ny dag med nya uppgifter skulle man kunna säga, men så är det tyvärr inte. Samma gamla grejer som jag inte hunnit göra i veckan. Men nu är jag ju vaken ganska tidigt jämfört med när jag brukar kliva upp, och jag tror inte att Andreas kommer hem på lunchen heller så då får jag lite extra tid.
Det ska fixas med Tradera (fortfarande!), fixas med tävlingen (fortfarande!) och sen hade jag också tänkt dammsuga och pröva min helt nya mopp!
Den var det dyraste jag köpte igår, kostade hela 120 kronor, so it better be good!

DAGENS FRÅGA: är det taskigt att sälja saker som man fått i present? Har t.ex. lite kläder som jag antingen inte kan ha längre, eller inte vill ha längre, men det känns nästan taskigt om jag skulle sälja dem? Vad tycker ni? Discuss!

Dagens fynd!

₪ Sofia skrev...

Det blev himla dåliga bilder, men jag är stressad och man ser ju UNGEFÄR hur de ser ut i alla fall!
Ett annat fynd jag gjorde var att köpa 15 stycken Franks energidryck för hundra spänn, vanligtvis kostar de 20 kronor. Ingen bild på dem, men jag förmodar de inte är speciellt intressanta? ;D

MUMS!

₪ Sofia skrev...
Har just ätit suuupergoda quesadillas! Hade tänkt slappna av en stund, men jag har (tyvärr) en massa saker att göra så jag hinner inte ens träna :(
Nu ska jag handla, både till oss och till Sanna, sen iväg till henne och hämta en apportbock, ska diska och efter det stryka alla Traderakläder. Fota allt och sen baka.
Wish me luck!

Tillbaka!

₪ Sofia skrev...
Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka från min lilla shoppingrunda. Eller jag tycker nästan att den har varit ganska stor, vanligtvis är jag inte runt och snurrar i 2½ timma, ensam.
Jag har hittat så himla många fynd, jag känner mig nästan lite stolt!
Pappersåtervinningen är gone och detsamma med kläderna som jag skulle ge bort. Har handlat allt jag behöver för att baka (förhoppningsvis ikväll) och jag var också iväg till DollarStore och hittade en massa roligheter där. I love a bargain!
Sen gick jag in till stan och det första jag ser är "REA, REA!". Jag blev kär direkt och kom hem med två nya älsklingar.
Förvänta er ett bildinlägg senare ;)

Skynda, skynda!

₪ Sofia skrev...

Detta ska göras innan klockan fyra. Får se om jag hinner allt. Sen ska jag som sagt hämta upp mitt hjärta och sen har jag & Zeus vår sista lydnadsträning ikväll.
Om jag stryker nåt så blir det att försöka hitta ett vitt bälte. Jag tar så himla lång tid på mig på stan!

I rule the world!

₪ Sofia skrev...
Ja, eller kanske inte... men det känns så iaf, för idag har jag bilen! Det var tur, för att det regnar!
Idag har jag också en massa saker att göra. Ska ta och göra en lista nu och sen ska jag dra mig iväg så jag hinner göra allt innan jag ska hämta Andreas från jobbet klockan fyra.
Toodles!

Good morning!

₪ Sofia skrev...
Satan så skönt det var att gå och lägga sig tidigt igår! Jag hade som sagt bara sovit två timmar natten innan, så jag somnade i princip så fort jag la mig i sängen.
Egentligen älskar jag att vara så där trött, jag blir så himla flummig och allt i världen blir så himla roligt!

Dock kom jag ner på jorden i morse när jag vaknade och märkte att min hund har bra smak. Högklackade boots - mmmm! ;(

Blev en TIDIG kväll för mig.

₪ Sofia skrev...

MMS

Blev en TIDIG kväll för mig. Men jag har lärt mig min läxa, aldrig mer endast 2 timmars sömn.


FILM!

₪ Sofia skrev...
Andreas kom hem för en stund sen. Det blir inte att vila nåt, har jag kommit fram till. Då kommer jag inte somna ikväll.
Om jag inte är dödstrött lite senare så far jag nog iväg med Theres och Sanna och tränar Zeus i en timma eller två.
Men nu blir det FILM! Han är så jävla bra, den där Will Ferrell. Jag har höga förväntningar!

Vad jag gjort idag..

₪ Sofia skrev...
Egentligen började det hela med att jag tvättade, men det blev ju klart klockan 11, så först...


Vi har nu, om någon ville veta, över 100 vikta påsar. Ingen som vill ha några?



Ni skulle ha sett hur det såg ut före, fy tusan! Nu märker jag hur klen min garderob är, jag skulle egentligen behöva shoppa lite kläder. I alla fall, allt som rensades ut ska antingen till Röda Korset eller så ut på Tradera. Det blev ganska mycket grejer, mer än vad jag hade trott.

Nu ska ju allt detta strykas och fotas också, men vi får se om jag orkar göra det idag.

Nu väntar jag bara på att Andreas ska komma hem så jag får vila med honom! Han är iväg på någon segelbåt med jobbet. Stackars krake, det är ju inte bra väder ute om man säger så! :(



Hjälp, tröjan har vapen!

₪ Sofia skrev...
Om inte detta är det löjligaste jag någonsin sett så vet jag då inte vad! Allvarligt.

Seger!

₪ Sofia skrev...
Jag var dum nog att lägga på luren på FK för att jag orkade inte vänta när jag var 81 i kön. Sen ringde jag senare, och var 112 i kön. Och så ringde jag nyss, och var bara 100 i kön, och då tog jag chansen!
Automatrösten sa att den beräknade väntetiden var 9 minuter, och damn, jag fick vänta EXAKT 9 minuter! Sneaky suckers, dom där på Försäkringskassan!
Så nu är allt löst, jag har fått mina frågor besvarade och jag är lycklig!

Ni ska bara veta så produktiv jag är idag (har fått i mig kaffe), vänta bara på inlägget jag gör ikväll över allt jag gjort idag, it's gonna be major!

iPoden, min bästa vän!

₪ Sofia skrev...

Jag har kommit på VÄRLDENS bästa sätt att hantas med ett av världens tråkigaste sysslor - motionen.
HATAR verkligen att motionera, jag önskar att jag var liten och slank så jag slapp motionen och endast kunde fokusera på styrketräningen, men tyvärr är jag inte en sån som alla i Andreas familj - en sån som kan äta vad som helst utan att behöva oroa sig, eller ens motionera.
Anyway, varför jag inte kommit på denna idé förut förstår jag då inte, skyll på att jag är från Öjebyn.

Ladda upp mina favorit TV-program till poden och glo på det medan jag traskar eller joggar. Just nu är jag mitt inne i Girlicious, även fast jag redan sett alla avsnitt och vet vem som vinner. Jag är en sucker för såna där program, Girlicious, America's Next Top Model och andra såna program.
På listan att ses står The Apprentice, Fight Girls, Beauty and The Geek, SNL, The Girls Next Door, The L Word och The Office. Där har jag ju motionsmaterial för flera veckor framöver!

HAHA, vilket skämt!

₪ Sofia skrev...
"Din köplats är.... 81".
Sluta skämta med mig nu Försäkringskassan, och svara bara i telefon! >;(

Idag är jag uppe tidigt!

₪ Sofia skrev...
Som sagt har jag ju tvätt nu på morgonen så det var bara att kravla sig upp klockan kvart i sju, efter ungefär 2 timmars sömn.
Hade planerat på att sova en stund när jag var klar med all tvätt, men bestämde mig istället för att vänta tills Andreas kommer hem från jobbet. Betydligt mysigare att sova då, han var också trött idag ;)

Vad är det för fel?

₪ Sofia skrev...

MMS

Vad är det för fel? Var det mitt snabbkaffe? Jag försöker hypotisera mig själv, "somna nu och vakna klockan sex, somna nu och vakna klockan sex, somna nu och vakna klockan sex". Tror ni att det funkar?


Zeus är så duktig! :)

₪ Sofia skrev...
Har just kommit hem från lydnadsträningen. Denna gång blev vi inte med två intruktörer utan bara två, men det gick superbra ändå, Sanna är så duktig! :)
Jag är faktiskt lite nervös inför torsdag, då är våran sista lydnadskväll och då ska vi ha en liten tävling. Det blir att träna stenhårt både imorrn och på torsdag alltså :)

Jag är faktiskt ganska trött, även fast jag drack kaffe där borta på Bruks. Är det verkligen nåt koffein i snabbkaffe?
Det är då inget på TV så jag ska sätta mig ner och läsa lite.
Sen ska jag nog gå och lägga mig ganska tidigt, jag ska upp för att tvätta klockan sju imorgon.
Gonatt på er alla!

Är de verkligen så här söta?

₪ Sofia skrev...
Om igelkottar verkligen är så här söta så ska jag ta och gosa med nästa kottiga igel jag ser!


VARNING!

₪ Sofia skrev...
Jag är inte direkt en kaffemänniska, jag är däremot världens största teantusiast. Jag dricker gärna kaffe för att få min dagliga kick/energi men till skillnad från mitt tedrickande så gör jag det inte för den goda smakens skull.
MEN, jag vet skillnaden på gott kaffe och kaffe som smakar arsel (eller hur jag kan tänka mig att arsel smakar).
Och let me tell you, BLÄ FÖR DETTA KAFFE!

Är det normalt att ha två stora sockerbitar i en halv kopp kaffe? Jag vet inte hur ni andra gör, men det är inte normalt för mig! Det är vad jag får för att försöka vara skonsam på vår familjs ekonomi och köpa detta kaffe för 10 kronor tack vare en Coop rabattkupong.
Det är nästan lite synd om mig, för att även om det är så himla äckligt så dricker jag inte kaffe så särskilt ofta och tänker då att det är onödigt för mig att fara ut och köpa helt nytt kaffe. Så jag får dras med detta tills i december, typ.
Stackars lilla mig ;(

Månadsschema

₪ Sofia skrev...
Eftersom jag fortfarande i princip är nybörjare med träningen så kör jag med ett månad-till-månad schema. Försöker (= är meningen) träna varje dag, och jag kör motion, styrke, styrke, motion, styrke. Sen börjar jag om från början.
Så här ser det ut just nu.
Schemastart 080530
1. Bröst, triceps, mage
2. Motion
3. Ben
4. Axlar, mage
5. Motion
6. Rygg, biceps
7. Motion, vila eller #1

Just nu kör jag endast en övning per muskelgrupp (förutom rygg, pga. mina ryggproblem) och planerar att öka med en övning per månad tills jag åtminstonde kör 3 övningar per muskelgrupp. Bättre att starta litet än att köra full out och sen DÖ av träningsverk och tappa all träningsmotivation.

Det här är vad jag började med den 30/5. Säger inte vad jag kör på nu, det får bli en överraskning för mig själv när jag den 30/6 räknar ut hur långt jag kommit i träningen :)
Bröst -- bänkpress -- 20 kilo -- 10 reps x 3
Triceps -- pushdown -- 25 kg -- 10 reps x3
Mage -- jackknives -- 15 st x 3
Ben -- benpress -- 80 kg -- 10 reps x 3
Axlar -- axelpress, fria vikter --4 kg -- 10 reps x 3
Rygg -- latsdrag -- 30 kg -- 10 reps x 3
Rygg -- ryggresningar -- 20 st x 3
Biceps -- bicepscurl (med stång) -- 8.8 kg -- 10 reps x 3

Den 30/5 vägde jag också 61.2 kg, så vi får väl se hur långt jag kommit efter en månad!

Jag är så morgontrött!

₪ Sofia skrev...
Någonting har hänt med mig. Vanligtvis tar jag mig upp vid 8 eller 9, men både igår och idag har jag sovit till 11, då Andreas kommer hem på lunch, och om han inte skulle ha kommit hem så skulle jag garanterat ha sovit betydligt längre.
Vad händer?

Skitttråkigt väder idag. Regnet gillar jag, har ingenting emot att det inte är någon sol, men när det är så himla kallt att man måste ha jacka på sig så har det gått för långt! Hör du det, Moder Jord? Jag är arg! >;(

Jag är världens lyckligaste tjej ;)

₪ Sofia skrev...

MMS

Jag är världens lyckligaste tjej ;)


Tävling?

₪ Sofia skrev...
Hmm.. jag undrar om jag ska bli en sån där superbloggare och köra på med en tävling!
Jag vet inte än, jag har två jättefina grejer som jag inte behöver eller ens har använt. Ska gå igenom en massa grejer imorrn (hade jag tänkt, vi får väl se hur det blir med det...) som jag hade tänkt lägga ut på Tradera så vi får se om jag kanske skiter i att sälja en av dem och ger bort den istället?

Var är alla Martha-fans?

₪ Sofia skrev...
Hur kommer det sig att jag är DEN ENDA som har Martha Stewarts blogg bevakad på Bloggkoll?
Vart är ert bloggvett, människor?

Och när vi ändå pratar om Bloggkoll så kan jag ju glänsa med att TVÅ personer har lagt till min blogg! Två underbara personer! Mycket kärlek till er båda!

Bodyjam

₪ Sofia skrev...

Någon (nybörjare?) som har prövat på det och har några åsikter om denna gruppträning?
Jag är så grymt sugen på att pröva på! Vanligtvis dansar och skuttar jag endast runt
1. om jag är ensam hemma, t.ex. idag. Då blir städningen väldigt mycket roligare.
2. om jag är på fyllan och ute på krogen.

Jag tjuvkikade lite på en träning för ett tag sen och det ser riktigt kul ut. På måndagar har de Bodyjampass på Korpen där jag tränar. När jag tänker efter så är det så jävla tragiskt att man inte ens vågar sig ut på ett gruppträningspass.
Jag känner förmodligen ingen där, men om jag gjorde det så skulle det ju egentligen vara ännu bättre. Och alla är ju där för samma sak, varför då skämmas?

Nej, skäms på dig Sofia som känner att du behöver skämmas!

Dagens uppgift.

₪ Sofia skrev...


Igår hade jag en hel lista i skallen på vad jag skulle få gjort idag. När jag nu äntligen vaknat och återfått mitt medvetande så har jag insett att jag absolut inte kommer hinna något annat än att städa här.
Denna lägenhet ser verkligen ut som ett bombnedslag!
Om jag nu såg så hurtig och glamourös som tjejen på bilden så skulle allt vara peachy keen! Men jag är dödstrött och vandrar runt i dreggeltäckta mjukisbyxor. Men efter en kaffekopp och iPoden i öronen så kommer det inte spela någon roll, jag kommer vara så speedad att dagen kommer gå fort som tusan!
Coffee is my drug!

Once again kan jag inte sova.

₪ Sofia skrev...

MMS

Once again kan jag inte sova, denna gång pga. en Red Bull vid 21-tiden. Är man världens idiot eller? Nä, nu får man allt börja lära sig av sina misstag, men först ska jag läsa klart min Hem Ljuva Hem :)


Vi är dåliga grannar.

₪ Sofia skrev...
Jag undrar om våra grannar hatar oss nu. Lägenheterna här är ganska lyhörda, så om någon är lite för högljudd så är det uppenbart för alla på samma våning.
Klockan 5 i morse kom någon och plingade på vår dörr. Han stod där och plingade och knackade i säkert 10 minuter. Det var ingen jag kände igen så det fanns ju noll till nollnoll chans att jag öppnade dörren då.
Och i och med att Zeus är vakthund så blir det ganska mycket skällande när någon är bakom dörren. Han är egentligen ganska svår att få tyst på, och att killen som plingade på stod och ylade (ja, ylade!) gjorde inte saken bättre. Jag kunde inte ens locka iväg honom med baconost, hans favorit.

Så förlåt alla grannar, snälla vräk oss inte. Skyll på Zeus.

Moblogga är ju kul!

₪ Sofia skrev...

MMS

Moblogga är ju kul! Är och tränar just nu, gymet är i princip tomt, hur skönt som helst! Jag kombinerar motion med rygg och biceps idag. Jag skulle ha kört motionen igår och styrket idag men jag var lat igår och tränade inte alls, så då anstränger jag mig lite extra idag så kanske jag får lite mindre skuldkänslor :)


Det blir nog inte så mycket blogga

₪ Sofia skrev...

MMS

Det blir nog inte så mycket bloggande idag. Det är så fint väder idag! Har varit ut med hunden i skogen en sväng tidigare idag och funderar på att åka ut en gång till. Jag älskar sommaren!


SÅ TRÖTT!

₪ Sofia skrev...
Det blev ju inte att sova så mycket i natt, jag somnade runt sju och vaknade nog kring 10 (på morgonen alltså).
Jag undrar om man ska bete sig som en gammal tant och kanske gå och lägga sig nu ;)

Damn you, Tradera!

₪ Sofia skrev...
Även fast jag för länge sedan gav mig själv ett strikt Traderaförbud så sitter jag ändå här och kikar på saker, och det kliiiar i fingrarna kan jag lova!
Jag hittar jämt saker som jag blir så fasansfullt kär i. Idag var det skor...

Jag skulle ju egentligen aldrig i livet ge 2000 kronor för ett par skor med tanke på att de skulle bli använda så sällan (man vill ju inte förstöra ett par så vackra och dyra skor!), men drömma kan man ju!

Dagens outfit får bli någon annan gång.

₪ Sofia skrev...
Idag hade jag faktiskt tänkt köra en "dagens outfit", även fast jag inte riktigt känner att jag är tillräckligt insatt eller intresserad av mode för att göra det. Jag vet INGENTING om mode eller trender. När det gäller själva intresset så känns det som om I'm gettin' there, men jag har lång väg att gå.
I alla fall, jag kände mig så himla söt idag i en tunika som jag fått av min älskade vän Hanna, ett par leggings jag köpte i torsdags på H&M och ett bälte som jag hittade på rea för en hundring på Lindex. Glatt tog jag på mig mina 30 år gamla pumps för att föreviga denna ovanliga dag då jag känner mig så fin, men vad upptäcker jag då?
Det finns ingen självutlösare på vår kamera. What!? Varför har denna (för mig) viktiga egenskap blivit bortplockad? Vi har nämligen två digitalkameror, en som vi köpte runt den här tiden förra året men som var med i bilen när jag krockade och halva displayen slocknade, så då fick vi en ny av Folksam, rättare sagt modellen som tillverkades efter den vi redan hade. Den är mycket bättre på många sätt, men nu saknar jag verkligen den där självutlösaren :(

Andreas tog med sig den gamla kameran till dragracingen så dagens outfit får vänta till någon annan dag då jag kanske känner mig lika fin!

Heidi Montag..

₪ Sofia skrev...
Så mycket som jag ogillar denna person (eller ska jag kanske säga rollfigur...?) efter att ha sett alla avsnitt av alla säsonger av The Hills, så måste jag faktiskt säga att hon faktiskt ser betydligt bättre ut nu än vad hon gjorde när The Hills började.
Kanske man borde satsa på en hel hög plastikoperationer?

BLÄ!

₪ Sofia skrev...
Tråkigt väder igen! Ingen sol och en massa moln.
Vad ska man hitta på idag då? Andreas åkte för ett tag sen iväg för att kolla in dragracingtävlingen som håller på idag och jag är stuck här med vår oerhört (just nu iaf!) gnällande hund.
Dax för promenad, eller om man vill låta extra positiv, motion ;)

Jag är ett pucko.

₪ Sofia skrev...
That's right, I said it!
Anledningen till att jag sitter och bloggar klockan 03:40 på morgonen är att jag pga. två rätt sena kaffekoppar inte kan sova.
Det var ju inte riktigt det smartaste jag någonsin gjort, men jag antar att man lär sig av sina misstag. Jag skulle ju ändå upp halv sju för att tvätta, så varför inte bara skita i att sova då? :/

Förvänta dig ett brev på tisdag!

₪ Sofia skrev...
För ikväll blev det brevskrivning!

Det var fan på tiden!

Vilken tråkig dag!

₪ Sofia skrev...
Inte speciellt bra väder, ingenting att göra, och jag mår inte speciellt bra heller! Blä!
Detta betyder att det inte blir någon träning heller. BORDE städa, men det kanske blir att skriva brev istället.
Nu håller jag bara tummarna för att det ska vara bättre väder imorgon!

Examen!

₪ Sofia skrev...
Vilken härlig dag vi har haft! Andreas var ledig och för att vara en ledig dag så klev vi faktiskt upp ganska tidigt, typ 9. Gjorde oss i ordning och sprang ner på stan. Jag köpte leggings och herrn köpte alkohol inför hans partajande på lördag.

Sen var det dags för barnens examen. Vi har så himla mycket ungar i familjen att vi bara hade tid att fara på en examen, och då blev det Natalie och Emelies. De hade examen i Hortlax kyrka och var jättesöta när de sjöng :)
Vi tog en HEL DEL bilder under de timmar som vi firade deras examen, bland annat tog vi jämförelsebilder från förra året, för att se hur mycket flickorna hade växt och hur mycket jag gått ner i vikt :)
Riktigt trevliga resultat fick vi se, flickorna har blivit större och jag har blivit mindre, haha!

Nu ska det iväg och tränas, men här är de två bilderna iaf, så ni kan glädjas med mig!



Bloggpremiär!

₪ Sofia skrev...
Ja, då kan vi väl konstatera att denna blogg officiellt är öppen då!
Fröken Rebecca Ricken, this one's for you ;)